Meteo, 8 Septembrie
Meteo 9 septembrie 2022, 00:18 | 683

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre 24 si 27 de grade Celsius, sunt prognozate ploi in localitatile nordice, in cele sudice si centrale cerul va fi noros. 24 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 13 grade, iar vantul va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 23 de grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 10-11 grade. In cele sudice maximele nu vor depsi 27 de grade, vor fi 14-15 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 32 de grade se vor inregistra la București. Meteorologii anunta averse pentru orasele Iasi, Cluj si Timisoara. 25 de grade se vor atesta la Constanta. Innorat va fi vineri la Brasov si Craiova cu 26 si respectiv 28 de grade.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 28 de grade se vor inregistra la Lisabona, 32 la Madrid. La Londra si la Paris sunt prognozate precipitatii, cate 21 de grade se vor inregistra. 18 grade vor fi la Amsterdam. Meteorologii aunuta furtuni insotite de descarcari electrice la Roma, iar la Viena averse. 23 de grade se vor inregistra la Berlin. Va ploua la Varsovia. Precipitatii sunt asteptate la Sofia. Insorit va fi la Istanbul, Ankara si Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie