Meteo, 15 Martie
Meteo 15 martie 2023, 20:12 | 365

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 5 si plus 10 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus doua grade. Meteorologii anunta ploi slabe in toate localitatile republicii. Plus 8 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 2, vantul va sufla din sud-vest cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 5 si plus 6 grade, iar minimile vor indica minus doua, plus 1 grad Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 10 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 8 grade se vor inregistra la Bucuresti, sunt prognozate precipitatii. Plus 6 grade se vor atesta in orasele Iasi si Cluj, sunt asteptate precipitatii. Plus 9 garde se vor atesta la Constanta, plus 8 la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 23 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 12 si respectiv plus 9 grade. Innorat va fi la Paris, cu plus 17 grade. Maxime de plus 17 grade se vor inregistra la Roma si va fi insorit. Se prevede cer variabil la Berlin si Viena. Precipitatii sunt prognozate la Atena. Plus 6 grade si averse anunta meteorlogii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie