Jurnalul orei 17, 19 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 19 septembrie 2022, 18:52 | 508

Prezentat de Vasile Luchianu

Drumul lemnelor de foc, din pădure și până în gospodăriile oamenilor, a devenit acum mai lung și mai anevoios. Unii săteni așteaptă să fie sunați de la primărie, alții - ca lemnele să le fie aduse la poarta casei. Lemnul, cinci metri steri, poate fi cumpărat în două tranșe. Asta presupune cheltuieli duble pentru transport, spun oamenii. Mai norocoși sunt cei, care pot procura lemne din sat, la prețuri mai avantajoase, cum se întâmplă și în satul Hârbovăț, raionul Anenii Noi.

Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, a întreprins o vizită la St. Petersburg, unde a avut o serie de întrevederi cu conducerea Gazprom.

Angajații de la Spații Verzi au ieșit astăzi în stradă, dar nu la muncă. Oamenii au protestat în fața sediului întreprinderii municipale, nemulțumiți de faptul că nu au fost remunerați, cum li s-a promis, pentru îndepărtarea pagubelor după ultima ploaie puternică. Ei spun că au muncit trei ore peste program timp de patru zile. În replică, administrația de la Spații Verzi afirmă că munca oamenilor a fost plătită cum se cuvine.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie