Jurnalul orei 17, 12 Aprilie
Jurnalul orei 17:00 12 aprilie 2022, 21:53 | 1304

Prezentat de Vasile Luchianu

Un nou centru pentru copiii cu autism a fost deschis astăzi la Chișinău. Evenimentul face parte dintr-un proiect mai larg, axat pe dezvoltarea serviciilor pentru copiii cu autism și părinții acestora. Cehia este cea care a sprijinit financiar achiziționarea, reconstrucția și echiparea noului centru pentru copiii cu autism din Moldova.

Moldovagaz a cerut Gazprom-ului să extindă perioada de valabilitate a acordurilor privind auditarea așa-ziselor datorii de 720 de milioane de dolari. Solicitarea vine în contextul în care Chișinăul are termen-limită până pe 1 mai să prezinte rezultatele auditului independent. După această dată, furnizorul rus ar putea sista livrările de gaze pentru Moldova. Între timp, prețul de achiziție al gazului de către Moldovagaz a ajuns la un nivel record.

Problemele privind măsurarea audiențelor TV au ajuns și în atenția Comisiei parlamentare de profil. La ele s-a referit șefa comisiei, Liliana Nicolaescu-Onofrei, în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV. Ea a menționat că sunt semnale precum că unele posturi de televiziune nu primesc informații corecte privind audiențele și că sunt necesare soluții în acest sens.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie