Jurnalul orei 15, 29 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 29 noiembrie 2021, 18:58 | 868

Prezentat de Eugenia Apostu

Cetățenii Republicii Moldova care sosesc din opt state din sudul Africii vor fi puși în carantină pentru 14 zile. O decizie în acest sens a fost adoptată ieri de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Vineri, membrii Comisiei au prelungit starea de urgență până pe 15 ianuarie viitor. Autoritățile afirmă că situația epidemiologică se menține îngrijorătoare la nivel național.

G7, grupul principalelor şapte economii ale lumii, convoacă astăzi în reuniune de urgenţă miniştrii sănătăţii, pentru a discuta despre noua variantă Omicron a coronavirusului SARS-CoV-2. Noua variantă provoacă îngrijorare în lumea întreagă. Japonia a anunţat luni că îşi va închide graniţele pentru toţi străinii în contextul apariţiei variantei Omicron a coronavirusului, relatează AFP şi DPA.

Consumul de gaze naturale și facturile consumatorilor pentru luna octombrie vor fi recalculate. Asta după ce Direcția securitate corporativă a „MoldovaGaz” a descoperit că unii angajați ai întreprinderilor de distribuție au inclus zeci de mii de metri cubi de gaz în baza de date și în facturi, care nu au fost consumați în realitate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie