MAIB inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Advertorial 16 august 2022, 12:10 | 559

Maib, liderul sectorului bancar din Republica Moldova, a inaugurat sucursala „Ștefan cel Mare” din centrul Chișinăului, după renovarea acesteia conform identității de brand actualizate. Este una dintre cele mai spațioase și mai solicitate entități din cadrul rețelei maib, ceea ce înseamnă că începând de astăzi fiecare client care îi va păși pragul va trăi experiențe bancare de nivelul următor.

Sucursala „Ștefan cel Mare” se remarcă prin cinci zone dedicate diferitor necesități ale clienților: zona de autoservire, tranzacționala, consultativa, premium ''alto'' si digital corner. Fiecare este în măsură să simplifice accesul clienților la produsele și serviciile bancare din portofoliul maib.

Până la sfârșitul acestui an, maib planifică renovarea altor câteva subdiviziuni în Chișinău și alte localități, urmărind să ofere clienților plus de confort, deservire profesionistă și abordare personalizată. Fiind cea mai mare banca din Republica Moldova, maib inglobeaza 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale si 62 de agentii. Prin reteaua sa vasta, maib deserveste circa un milion de clienti - corporatii, IMM-uri si persoane fizice.

Opinia ta contează. Comentează!