Jurnalul orei 19, 21 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 21 ianuarie 2022, 20:41 | 2579

Prezentat de Eugenia Apostu

Cele mai importante știri ale zilei:

Compania controlată de Gazprom în Moldova și-a făcut publice noile pretenții financiare. MoldovaGaz a cerut autorității de reglementare să mărească tariful pentru populație până la 15 lei și 60 de bani. În plus, cere ca acest tarif să fie aplicat retroactiv - de la 1 ianuarie.

Amendamentul care a scos avocații în stradă a fost votat astăzi în a doua lectură. Totuși, varianta finală menține parțial imunitatea avocaților, dar nu și în cazul reținerii în flagrant sau a săvârșirii de către aceștia a infracțiunilor de corupție.

Românii din afara granițelor, care au și buletine românești de identitate, dar nu locuiesc fizic în România, ar putea rămâne fără aceste acte. Inițiativa aparține Ministerului de Interne de la București și ar putea afecta sute de mii de basarabeni. Vă spunem imediat despre ce este vorba.

Rusia a exprimat noi pretenții la negocierile cu Statele Unite în contextul tensiunilor de la hotarul ruso-ucrainean. Mai exact, diplomația de la Moscova a cerut retragerea NATO din România și Bulgaria.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie