Meteo, 13 Iulie
Meteo 13 iulie 2023, 20:31 | 310

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pana astazi, 13 iulie, a fost emis cod galben de canicula, ceea ce inseamna ca pe arii extinse temperatura maximă a aerului a atins valori cuprinse între +33 si +37°C. Maine, 14 iulie, maximele termice se vor situa intre plus 25 si plus 30 de grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 18 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta averse insotite de descarcari electrice in majoritatea localitatilor. Plus 28 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea minimile vor cobori pana la plus 21 de grade. Plus 29-30 de grade vor fi in localitatile sudice.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 32 de grade se vor inregistra la Bucuresti, meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice. Insorit va fi la Timisoara, se prevede cer variabil la Iasi, Cluj, Constanta si Craiova.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 28 de grade se vor inregistra la Lisabona, 37 la Madrid. Va ploua la Londra, cu plus 20 de grade. Se prevede cer variabil in orasele Paris si Amsterdam, cu plus 32 si plus 23 de grade. Locuitorii Romei vor avea parte de o zi cu soare. Se prevede cer variabil la Viena si Berlin. 27 de grade se vor atesta la Varsovia. Insorit va fi la Atena si la Kiev, cu plus 39 si plus 23 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie