Jurnalul orei 17, 17 Februarie
Jurnalul orei 17:00 17 februarie 2022, 18:56 | 1316

Prezentat de Vasile Luchianu

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fântâna, va munci gratis în folosul comunității! Curtea de Apel Bălți a menținut, în data de 16 februarie, decizia Judecătoriei Bălți prin care Fântâna rămâne fără permis și este obligat să execute 134 de ore de muncă neremunerată. Se întâmplă după ce președintele raionului a fost prins beat la volan de cel puțin două ori.

Statele Unite nu au observat până în prezent nicio retragere a trupelor ruseşti masate aproape de frontiera cu Ucraina. Dimpotrivă, Moscova îşi deplasează unităţi esenţiale mai aproape în zonă, afirmă secretarul american de stat, Antony Blinken. Rusia a anunţat anterior că unele dintre forţele concentrate în apropierea frontierei ucrainene sunt în curs de retragere, transmite Reuters.

Drogurile sunt accesibile ca niciodată. O confirmă mai mulți locuitori din sectorul Botanica al Chișinăului, care duc propriul război cu traficanții. Ei spun că în ultima perioadă, în zonă au apărut mai multe puncte unde sunt ascunse substanțele narcotice, iar consumatorii vin în fiecare zi să le caute. Mai mult, locatarii deseori ajung să fie jefuiți sau chiar snopiți în bătaie de către narcomanii agresivi. Reporterul Jurnal TV a cercetat schema și chiar a găsit un magazin online deschis pentru orice doritor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie