Patrula Jurnal TV, 20 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Peste 40 de angajați ai Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, acuzați că ar fi implicați în acțiuni de destabilizare și spionaj, au părăsit astăzi teritoriul Republicii Moldova. Cum s-a întâmplat ne spune Vlada Tomescu.

Drept răspuns la decizia Chișinăului de reducere a numărului de diplomați ruși, Federația Rusă ar putea expulza câțiva diplomați moldoveni, aflați la Moscova. De această părere este expertul în securitate al comunității WatchDog, Andrei Curăraru. Potrivit lui, printre diplomații ruși erau și spioni. Astfel, activitatea de spionaj pe teritoriul Republicii Moldova a fost afectată, însă nu a fost limitată, atrage atenția expertul.

Judecătorii, care au examinat în ultimii cinci ani dosarele șoferilor vinovați de producerea accidenelor rutiere, vor da explicații referitor la deciziile pe care le-au luat. Declarația a fost făcută de premierul Dorin Recean în cadrul ședinței Guvernului. Sarcina de a-i identifica pe acești magistrați i-a revenit ministrului de Interne, Adrian Efros. Se întâmplă în contextul în care, în ultima perioadă, șoferi cu antecedente penale au cauzat accidente grave, soldate cu decese.

Opinia ta contează. Comentează!