Patrula Jurnal TV, 28 Ianuarie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Șase ofițeri ai Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost reținuți pentru fapte de corupție. Investigațiile au pornit de la cetățean, care a declarat că agenții de circulație i-au cerut 600 de euro, iar în schimb nu va fi tras la răspundere pentru că a urcat beat la volan.

Un cetățean al Republicii Moldova și alți șapte din România au fost reținuți pentru „cruzime manifestată față de câini prin participarea la lupte ilegale”. Activitatea infracțională a circa 40 de participanți și spectatori a fost oprită la locul desfășurării luptelor ilegale, pe un teren de la marginea orașului Nisporeni, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

Fostului vicepreședintele al Curții Supreme de Justiție, Oleg Sternioală, a obținut câștig de cauză în dosarul în care el a cerut anularea hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii, prin care a fost dat acordul ca acesta să fie urmărit penal pentru îmbogățire ilicită. Decizia a fost luată de completul de judecători de la Curtea de Apel, formată din Veronica Negru, Ina Dutca și Ecaterina Palanciuc. Hotărârea este cu drept de atac la Curtea Supremă de Justiție în termen de două luni.

Opinia ta contează. Comentează!