Meteo, 17 Februarie
Meteo 17 februarie 2023, 20:19 | 340

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 18 februarie, maximele termice se vor situa intre plus 7 si plus 12 grade Celsius, meteorologii anunta ploi slabe in localitatile nordice si cele centrale. Plus 10 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 8 grade, noaptea minimele se vor situa intre minus 3 si minus doua grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 12 grade Celsius, vor fi plus unu si plus doua grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la București si si va fi innorat. Plus 13 grade se vor atesta in orasele Iasi, Timisoara si Constanta, se prevede cer noros. Precipitatii sunt prognozate la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 18 grade vor fi la Lisabona si la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Paris, cu maxime de pana la 14 grade celsius. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam, vor fi plus douasprezece. Plus 16 grade vor fi la Roma, se prevede cer variabil. Sunt asteptate ploi la Berlin. Innorat va fi la Viena. Precipitatii sunt prognozate la Varsovia. Plus 7 grade se vor atesta la Kiev. Plus 18 grade vor fi la Atena, cerul va fi senin.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie