Jurnalul orei 19, 13 Martie
Jurnalul orei 19:00 13 martie 2023, 20:29 | 703

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Alexandr Mațievski, soldatul care a fost ucis mișelete de ruși în războiul din Ucraina, și care avea și cetățenia Republicii Molodva, a fost decorat post-mortem cu cu titlul de „Erou al Ucrainei” de către Volodimir Zelenski. Cu o reacție a venit și Ministerul de Externe de la Chișinău.

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit de o dronă la concertul de vineri seara a trupei BI-2, care a evoluat pe Arena Chișinău. Imaginile cu incidentul au ajuns pe internet. Organizatorii afirmă că incidentul s-a produs, după ce un alt spectator ar fi atins drona cu mâna.

Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, scapă de dosare penale. Procurorii PCCOCS au anunțaț că sunt în imposibilitatea investigării lui Jizdan pentru îmbogățire ilicită și fals în declarațiile de avere, în urma unei decizii judecătorești.

Republica Moldova ar putea să iasă mai devreme din criza economică actuală, față de majoritatea statelor de pe continentul european, susține directorul Departamentului European al Fondului Monetar Internațional, Alfred Kammer.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie