Jurnalul orei 15, 13 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 13 aprilie 2023, 19:45 | 464

Prezentat de Eugenia Apostu

Air Moldova riscă să aibă interzis la operarea tuturor zborurilor. Anunțul a fost făcut de Autoritatea Aeronautică Civilă după ce compania a anulat miercuri o serie de curse aeriene. Pe de altă parte, Air Moldova a declarat că își cere scuze pentru neplăcerile create pasagerilor și dă asigurări că va rambursa costul biletelor.

Declarațiile deputatului Partidului Șor Marina Tauber, privind pregătirea unor provocări militare în proximitatea regiunii transnistrene, nu și-au găsit confirmare. Despre aceasta anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, care a verificat declarațiile făcute de Tauber la briefingul din 24 martie.

Avem tot mai multe surse de aprovizionare cu energie. Republica Moldova va achiziționa în regim de testare de la operatorul de gaze din Grecia, DEPA, o cantitate de peste 2.200 de metri cubi de gaze naturale. Anunțul a fost făcut de întreprinderea de stat Energocom care a precizat că volumul de gaze va fi livrat prin conducta Iași-Ungheni-Chișinău și transmis către Moldovagaz. Tot Energocom a anunțat că va fi procurat și un megawatt de energie electrică din Bulgaria.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie