Patrula Jurnal TV, 24 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Doi complici, care au statut de învinuit în dosarul lui Igor Dodon, au fugit din Republica Moldova. Presa de la Chișinău scrie că ar fi vorba despre fratele fostului președinte, Alexandru Dodon, și un fost ofițer al Serviciului Protecție și pază de Stat. Potrivit surselor Jurnal TV, Alexandru Dodon a părăsit Republica Moldova pe 26 mai și... nu s-a mai întors.

Peste o sută de percheziții au loc joi într-un dosar pornit cu privire la finanțarea Partidului Șor. Formațiunea ar fi acceptat din partea unei grupări sume importante de bani, folosite drept onorarii pentru artiști, salarii pentru membrii partidului și pentru organizarea protestelor. Procurorii spun că deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, are în acest dosar două capete de acuzare. Tauber neagă toate învinuirile și îi amenință pe reporterii noștri cu judecata.

Cota Republicii Moldova în comerțul ilegal cu produse din tutun a crescut de aproape patru ori, în doar două luni - din martie până în mai. Asta arată raportul companiei de cercetare ”Novel Research” din România. Numărul unităților de transport care trec Prutul este unul destul de mare, iar verificarea minuțioasă a fiecărui camion este imposibilă, afirmă autoritățile de la Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!