Jurnalul orei 15, 24 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 24 noiembrie 2022, 19:53 | 623

Prezentat de Eugenia Apostu

Republica Moldova s-ar putea pomeni în beznă în orice clipă, dacă Rusia va mai bombarda masiv Ucraina, afirmă deputații puterii. Potrivit acestora, într-o astfel de situație critică ne-ar putea ajuta doar România. De partea cealaltă, deputații din opoziție cred că Guvernul este obligat să găsească soluții și nu recunosc Rusia drept stat agresor.

”Moldelectrica” anunță că toți consumatorii au fost reconectați la rețea, după pana de curent de ieri. Acum o oră, distribuitorul ”Premier Energy” ne-a informat că toți clienții din centrul și sudul Republicii Moldova au lumină. Și întreprinderea RED Nord confirmă că toți consumatorii săi au curent.

Atacul brutal al Federației Ruse asupra Ucrainei afectează fiecare cetățean al Republicii Moldova. Este mesajul șefului diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu, pe care l-a transmis ambasadorului rus Oleg Vasnețov, convocat astăzi la Ministerul de Externe. Vasnețov a fost chemat la MAE ca urmare a loviturilor cu rachete asupra infrastructurii energetice din Ucraina, care a provocat deconectări masive de curent și în Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie