Epidemia provocată de noul tip de coronavirus amână lansarea următorului film din seria "James Bond", intitulat "No Time To Die"
Monden 6 martie 2020, 20:15 | 1285

Epidemia provocată de noul tip de coronavirus amână lansarea următorului film din seria "James Bond", intitulat "No Time To Die". Evenimentul programat pentru aprilie, va avea loc în luna noiembrie. Despre acest lucru au anunțat producătorii peliculei, în care actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru ultima oară rolul principal, cel al agentului 007.

"Filmul va fi lansat în Marea Britanie pe 12 noiembrie 2020, iar lansările din celelalte ţări urmând să aibă loc la date ulterioare, inclusiv lansarea din Statele Unite, pe 25 noiembrie 2020", au anunţat producătorii francizei "James Bond" prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al personajului James Bond. Mesajul nu conţine nicio trimitere directă la epidemia de coronavirus.

Decizia a fost luată la scurt timp după ce două fan-cluburi James Bond au adresat studiourilor producătoare o scrisoare, în care le solicitau să amâne lansarea noului film din cauza îngrijorărilor legate de faptul că multe cinematografe ar putea fi închise în urma epidemiei de coronavirus.

Fondatorii seriei James Bond au publicat luni o scrisoare deschisă în care au afirmat şi că premiera mondială a filmului "No Time To Die", programată iniţial pe 31 martie la Royal Albert Hall din Londra şi la care urmau să asiste 5.000 de persoane, ar putea fi una problematică, din motive de sănătate publică, în contextul în care mai multe ţări au interzis adunările de oameni peste un anumit prag de participanţi, pentru a evita astfel răspândirea noului tip de coronavirus.

"MGM, Universal şi producătorii francizei Bond au anunţat că vor amâna lansarea lungmetrajului 'No Time To Die' pentru noiembrie 2020", după "evaluări aprofundate ale pieţei mondiale a sălilor de cinema", au anunţat producătorii peliculei pe acelaşi cont de Twitter.

"James Bond" este una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din lume - cel mai recent film din serie, "Spectre" (2015), obţinând încasări totale de peste 800 de milioane de dolari, iar precedentul opus, "Skyfall" (2012), a reuşit să obţină încasări de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial, informează Reuters şi AFP.

Opinia ta contează. Comentează!