Patrula Jurnal TV, 13 Martie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Copiii internați în spitalele din Ucraina trăiesc o realitate groaznică în aceste zile. Din cauza războiului, mor neajutorați nu doar cei grav răniți, dar și copiii care nu au acces la medicamente și servicii medicale.

Piața produselor petroliere va fi reglementată, pentru a nu admite majorarea nejustificată a tarifelor. Comercializarea produselor petroliere principale de tip standard nu va depăși preturile maxime. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale.

Două dintre cele trei fete, care au bătut o adolescentă de 16 ani la Ciocana, în februarie trecut, au fost recunoscute vinovate. Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a condamnat-o pe una la un an de închisoare și pe alta - la patru luni de închisoare. Fetele însă nu vor face pușcărie, pentru că ambele cad sub incidența Legii amnistiei, adoptată în decembrie trecut.

Opinia ta contează. Comentează!