Meteo, 31 Martie
Meteo 31 martie 2023, 21:10 | 430

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, intai aprilie, maximele termice se vor situa intre plus 13 si plus 18 grade Celsius, meteorologii anunta cer noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 16 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5 grade, iar vantul va sufla din sud cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 14 grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 2 si plus 3 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 18 grade Celsius, vor fi plus 6 si plus 7 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 21 de grade se vor inregistra la București si sunt prognozate averse. In orasele Cluj si Brasov se vor atesta plus 15 grade si sunt anuntate precipitatii. Plus 16 grade vor fi la Constanta, plus 17 la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 21 de grade vor fi la Lisabona, plus 20 la Madrid. Sunt prognozate precipitatii in orasele Londra, Paris si Amsterdam cu maxime de plus 11 si respectiv plus 13 grade. Plus 19 grade vor fi la Roma, va fi in mare parte insorit. Precipitatii vor fi la Berlin. Plus 11 grade se vor atesta la Varsovia. Precipitatii sunt anuntate la Kiev. 21 de grade la Atena si se prevede cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie