Patrula Jurnal TV, 12 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

O femeie din Chișinău a așteptat cu răbdare și emoții ziua, în care va naște primul său copil. La maternitate a ajuns cu dureri insuportabile, dar medicii i-ar fi spus că totul este bine. Apoi, când au văzut că starea femeii se agravează, ar fi lăsat-o cu fătul mort în burtă, spunând că nu știu ce să facă... Femeia regretă că a ales să nască într-o instituție de stat și îi acuză pe medici de indiferență.

Procurorii și mascații de la SIS au descins cu percheziții la „Ghena” de la CNA, despre care s-a discutat recent în Parlament. Este vorba de un șef de direcție, milionar în euro, care mai deține și vreo 350 de hectare de terenuri agricole. Angajatul CNA este bănuit de îmbogățire ilicită, fals în declarații și practicarea ilegală a unor activități financiare. Totodată, procurorii au audiat trei persoane cu statut de bănuit în dosarul lui Ghenadie Tanas de la CNA.

Comisia de Grațiere și Penitenciarul Rusca au dat avize pozitive pentru deținuta Natalia Ursachi, la solicitarea de grațiere adresată Președinției. Întregul pachet de documente se află la Maia Sandu de aproape două săptămâni, dar aceasta încă nu a luat o decizie. Avocatul Iulian Rusanovschi a spus că familia deținutei a primit asigurări că Președinția va examina cazul în regim de urgență.

Opinia ta contează. Comentează!