Image-Description
Noi detalii despre explozia din sectorul Râșcani: Două cadavre sunt încă prin dărâmături; O femeie, în stare gravă
Social 7 octombrie 2018, 08:59 | 9815

Două cadavre se află încă sub dărâmăturile din apartamentele distruse în urma deflagrației din sectorul Râșcani, iar corpul neînsuflețit al unei victime a fost extras.

Alte nouă persoane au fost rănite, iar două sunt internate la spital. Este vorba despre o femeie, care se află în stare gravă, și un pompier.

În total, ar fi fost afectate aproximativ zece apartamente. Totodată, aproape 200 de oamenii au fost evacuați și nu au putut să ajungă în casele lor.

Precizăm că s-a stabilit că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14,15,16,17 din scara numărul.6 a blocului de locuit din strada Moscovei, iar trei oameni și-au pierdut viața.

În consecință, a fost instituită o celula de criză. Pentru intervenție în total au fost antrenate 16 unități de tehnică specială și aproape 100 de angajați IGSU.

Salvatorii și pompierii continuă să efectuează lucrări de deblocare și căutare în interiorul clădirii. La fața locului este antrenat și grupul de psihologi al IGSU pentru acordarea asistenței psihologice sinistraților.

Serviciul 112 a fost alertat în jurul orei 22:40.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie