Meteo, 7 Octombrie
Meteo 7 octombrie 2022, 21:51 | 661

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 18 si 23 de grade Celsius, iar cerul va fi noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. 21 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 10 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 19 grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 7-8 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi 23 de grade, vor fi 11-12 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 22 de grade se vor inregistra la București, Timisoara si Craiova, unde se prevede cer variabil. Cate 23 de grade anunta meterologii pentru Cluj si Brasov si va fi partial innorat. 19 grade vor fi la Iasi si Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 29 de grade vor fi la Lisabona, la Madrid 27. La Londra si la Paris se prevede cer variabil, cu maxime de pana la 16-18 grade. Maxime de pana la 16 grade vor fi la Amsterdam. 25 de grade se vor atesta la Roma. Va ploua la Viena. 16 grade vor fi la Berlin. In mare parte innorat va fi la Varsovia. Precipitatii sunt prognozate la Ankara. Partial innorat va fi la Kiev, la Atena insorit cu 26 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie