Meteo, 17 Aprilie
Meteo 17 aprilie 2024, 21:45 | 238

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile sunt in scadere, astfel ca joi maximele se vor incadra intre plus 8 si plus 17 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 5 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi in toate localitatile republicii. Plus 12 grade vor fi in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 8, plus 9 de grade, in cele sudice temperaturile vor oscila intre plus 15 si plus 17 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 17 grade cu precipitatii anunta meteorologii pentru Bucuresti. Precipitatii sunt asteptate si la Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov. Averse vor fi la Constanta, iar la Craiova cerul va fi innorat.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 24 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 23 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, Paris si Amsterdam, termometrele vor indica plus 13 si plus 11 grade Celsius. La Roma sunt asteptate furtuni insotite de descarcari electrice. Plus 11 grade vor indica termometrele la Viena, plus 12 la Berlin. Va ploua la Kiev. Insorit va fi la Atena, cu maxime de pana la plus 25 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie