Modernizare și transformare digitală cu soluțiile software IBM
Advertorial 19 octombrie 2022, 16:12 | 715

Analiști în securitate cibernetică, specialiști în tehnologii informaționale din domeniile financiar, bancar, telecomunicații, sănătate, utilități, atât din sectorul public cât și din cel privat, s-au reunit toamna aceasta la IBM Day – un eveniment organizat de Reliable Solutions Distributor la Chișinău, pentru a aduce în discuție tendințele și noutățile corporației americane de tehnologii avansate IBM pe piața IT din Republica Moldova.

În cadrul conferinței au fost prezentate soluții și produse ale companiei IBM, servicii care răspund necesităților actuale ale organizațiilor pentru a adopta proiecte de transformare digitală.

Reliable Solutions Distributor SRL este o companie ce oferă soluții și servicii în domeniul tehnologiilor informaționale direct de la marii producători internaționali pe piața din Republica Moldova. In calitate de Gold Business Partner al IBM, RSD pune la dispoziția clienților și partenerilor săi soluții complete de la IBM, contribuind astfel la eficientizarea activității și creșterea performanței organizațiilor.

Opinia ta contează. Comentează!