Patrula Jurnal TV, 18 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Apar detalii noi despre incendiul de săptămâna trecută, de la Penitenciarul nr.2 din Lipcani. Probele video arată că nu a fost un incident. Într-un filmuleț obținut exclusiv de Jurnal TV se vede cum un grup de pușcăriași dă foc unei clădiri de pe teritoriul închisorii. În imagini se aud voci, potrivit cărora, incendierea se face în semn de protest - deținuții ar fi obligați să plătească și că ar fi bătuți de către gardieni, și acest lucru s-ar face cu buna știință a administrației. Atenție! Urmează imagini ce v-ar putea afecta emoțional.

Un bărbat de 51 de ani din Chișinău riscă ani grei de pușcărie, pentru că le-a propus la două fete de câte zece ani să întrețină cu el relații sexuale contra 500 de lei. Totul s-a întâmplat pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana.

Activitatea procurorului general Alexandr Stoianoglo va fi evaluată și nu este exclus că va fi demis, după ce parlamentul nou ales va modifica legea Procuraturii. Declarația a fost făcută joi, în cadrul emisiunii ”Cabinetul din Umbră”, de către consilierul prezidențial pe domeniul justiției, Olesea Stamate, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate.

Opinia ta contează. Comentează!