Meteo, 8 Decembrie
Meteo 8 decembrie 2022, 21:46 | 696

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 4 si plus plus 9 grade Celsius, se prevede cer noros in toate localitatile republicii. Plus 7 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre 4 si plus 5 grade, noaptea minimile vor oscila intre 0 si plus doua grade. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 9 grade, vor fi plus 4 plus 5 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 3 grade se vor inregistra la București si va fi in mare parte innorat, cu un grad mai cald va fi la Brasov. Cate 8 grade se vor atesta in orasele Iasi si Craiova, unde cerul va fi variabil.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 17 si respectiv plus 12 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, Paris si Amsterdam, cu 3 si respectiv 2 grade Celsius. Plus 18 grade se vor atesta la Roma si sunt asteptate ploi. Va ploua vineri si la Viena. Innorat va fi la Berlin. Plus 2 grade se vor astesta la Varsovia. Se prevede cer variabil la Ankara si Atena. Sunt asteptate ninsori la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie