"StarNet" Continuă campania de donații pe timp de pandemie
Advertorial 18 aprilie 2020, 16:03 | 4246

Compania StarNet a demonstrat că este responsabilă social! Echipa continuă să ofere ajutor și sprijin pacienților infectați cu Covid-19 și medicilor din prima linie. Organizatorii au mers în vizită la Spitalul Clinic Municipal nr.1, unde au donat trei tone de apă potabilă și produse de sărbători.

Pentru cei care spitalul a devenit, în aceste zile, a doua casă, orice ajutor este binevenit!

StarNet își va continua implicarea în acțiunile de susținere a sistemului medical. Totodată, echipa îndeamnă oamenii să demonstreze responsabilitate în preajma sărbătorilor pascale și să opteze pentru reuniuni virtuale cu cei dragi.

Amintim că, recent, StarNet a implementat un proiect de importanță națională în decurs de 24 de ore în parteneriat cu Ambasada SUA și ONU Moldova. În timp record a fost construită rețeaua locală de fibră optică, interconectând zeci de echipamente și sisteme digitale ale Centrului de triere COVID-19 de la Moldexpo. Potrivit președintelui concernului StarNet, Alexandru Machedon, digitalizarea spitalelor este primul pas spre modernizarea întregului sistem medical din țară

Opinia ta contează. Comentează!