Meteo, 21 Aprilie
Meteo 21 aprilie 2023, 20:41 | 380

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 22 aprilie, maximele termice se vor situa intre plus 12 si plus 17 grade Celsius, meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 15 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade, iar vantul va sufla slab. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 13 grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 4 si plus 6 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 17 grade Celsius, vor fi plus 9 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 18 grade se vor inregistra la București si se prevede cer variabil. In orasele Cluj si Craiova se vor atesta plus 17 grade, cu precipitatii la Craiova si cer variabil la Cluj. La Constanta si la Brasov vor fi 14 grade.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 21 de grade vor fi la Lisabona, plus 22 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, cu plus 14. Meteorlogii anunta ploi la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 17 grade. Plus 23 de grade vor fi la Roma. In mare parte insorit va fi la Viena, insorit la Berlin. Plus 18 grade se vor atesta la Varsovia. La Kiev se prevede cer variabil. 21 de grad se vor inregistra Atena si sunt prognozate averse.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie