Patrula Jurnal TV, 3 Octombrie
Patrula Jurnal TV 3 octombrie 2021, 21:13 | 1450

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Mascații de la Centrul Național Anticorupție și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate au descins MIERCURI dimineață la Aeroport, cu percheziții într-un dosar de corupție. Au fost reținuți 13 polițiști de frontieră bănuiți că luau bani de la pasagerii care prezentau acte false de vaccinare anti Covid. Ofițerii vizați riscă până la zece ani de pușcărie.

Cinci cetățeni ai Republicii Moldova riscă să stea câte 15 ani după gratii, pentru comercializarea drogurilor și spălare de bani. Operațiunea de reținere a fost efectuată simultan în Republica Moldova și în Muntenegru.

Se dădeau drept angajați ai băncilor și sustrăgeau bani de pe card. Doi indivizi au fost reținuți sub acuzația că ar fi săvârșit peste 40 de extrageri de pe conturile bancare ale mai multor persoane. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ un milion de lei. Coordonatorii acestor infracțiuni se află în detenție în penitenciarele din Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie