Combinatul de Vinuri „CRICOVA” își aduce aportul în combaterea problemelor de mediu
Advertorial 2 iunie 2022, 00:05 | 1322

Pe parcursul a 70 de ani “Combinatul de Vinuri CRICOVA” s-a afirmat ca o companie social responsabilă, fiind caracterizată ca “Cartea de vizită a Republicii Moldova” şi cunoscută departe de hotarele ei. Deoarece încălzirea globală şi poluarea mediului este, în acest moment, cea mai mare amenințare sistemică la adresa umanității, CRICOVA aduce un aport semnificativ în stoparea acestora. Un exemplu elocvent implementat în cadrul “Combinatului de Vinuri CRICOVA” sunt panourile fotovoltaice instalate, de calitate foarte înaltă, usor de intretinut, care vor servi peste 30 ani și vor contribui la reducerea emisiilor de CO2.

Un alt aport pentru protecţia mediul înconjurător este cultivarea viţei de vie ecologice. Gestionarea viței de vie în agricultura organică presupune utilizarea produselor de origine exclusiv naturală pentru fertilizarea și protecția viței de vie, interzicerea OMG-urilor, îngrijirea plantației fiind strict bazată pe lucrări manuale.

Piața europeană consumă aprox. 78% din vinurile organice, ceea ce reprezintă o oportunitate atractivă pentru compania “Cricova”, care curand va lansa 2 vinuri extraordinare produse din struguri din viţă de vie ecologică, care cu siguranţă vor cuceri piaţa.

Opinia ta contează. Comentează!