Oamenii săptămânii, 27 iunie

Modelează și vinde cutiile goale. Noah a descoperit activitatea in timp ce pierdea timpul in masina si avea la indemana o doza de la o bautura energizanta. Prima incercare a placut apropiatilor, iar tanarul a continuat.

Franțuzoaica, din spatele scenei. Cine nu și-a dorit sa ajunga vreodata la "Moulin Rouges", un club muzeal care difuzeaza spiritul Frantei. In zidurile sale convietuiesc ritmurile focoase, cifrele precise ale artistilor selecti, o scena magnifica și multa stralucire. In spatele costumatiilor capabile sa orbeasca, se ascunde magia mainilor lui Edit Fevrier, managerul atelierului de creatie a institutiei.

Creează bijuterii în nuanțele copilăriei. Bijuteriile handmade sunt mai mult decât accesorii moderne, iar cele create de Maria Balan din Chisinau sunt aproape vii. Fiecare piesa este unica, poarta amprenta copilariei si e camuflata in nuantele jucause ale verii. Criticul dar și generatorul de idei este fiul, de doar doi ani jumatate, alaturi de care prind viata cele mai nastrusnice creatii.

Opinia ta contează. Comentează!