Năstase, denunțuri pe numele lui Dodon
Politic 23 ianuarie 2020, 17:35 | 2162

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr Andrei Năstase anunță că a depus la Procuratura Generală două denunțuri privind acțiunile președintelui Igor Dodon. Unul a fost depus anterior, pentru denigrarea imaginii, iar altul astăzi, pentru corupție și îmbogățire ilicită. În replică, Serviciul de presă al Președinției ne-a declarat că Andrei Năstase inventează motive ”ca să apară la televizor”.

Andrei Năstase a declarat aseară la emisiunea „Secretele puterii” de la postul nostru de televiziune că după ce Igor Dodon l-a acuzat, la sfârșitul anului trecut, de presupuse scheme de contrabandă la Ministerul de Interne, a depus un denunț la Procuratura Generală.

Astăzi, Andrei Năstase a depus un denunț la Procuratura Generală în privința „veniturilor nejustificate și cheltuielile enorme făcute de actualul președinte Igor Dodon”.

Procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat tot astăzi presei că nu intră în competența instituției pe care o conduce să verifice veniturile și cheltuielile lui Igor Dodon. De acest lucru este responsabilă Autoritatea Națională de Integritate.

Solicitată să comenteze afirmațiile lui Andrei Năstase, Carmena Lupei, consultanta principală a Serviciului de presă al Președinției, ne-a scris următoarele: „Unii politicieni se plictisesc în opoziție și inventează motive să mai apară la televizor”. 

Opinia ta contează. Comentează!