Meteo, 6 Februarie
Meteo 6 februarie 2024, 20:22 | 254

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 17 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la zero grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, iar vantul va sufla cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. Plus 15 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana plus 3 grade. Temperaturile maxime vor oscila intre plus 12 si plus 13 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 16 si plus 17 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. In capitala se vor inregistra maxime de pana la plus 17 grade. Plus 14 grade vor fi in orasele Iasi, Cluj, Timisoara si Constanta. Innorat va fi la Craiova, cu maxime de pana la plus 16 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 13 la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 8 si plus 7 grade. Meterorologii anunta ploi slabe la Paris. In mare parte innorat va fi la Roma. Plus 12 grade vor fi la Viena, plus 5 la Berlin. Cerul va fi noros la Kiev. La Atena va fi in mare parte innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie