Jurnalul orei 19, 5 Mai
Jurnalul orei 19:00 5 mai 2021, 22:07 | 1074

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

Trei deținuți au evadat aseară din penitenciarul pentru minori de la Goian. Aceștia au rupt gratiile de la o fereastră și au sărit de la etajul doi. Un reporter Jurnal TV a reușit să discute cu proprietarul mașinii pe care minorii au furat-o după ce au sărit zidul pușcăriei.

Un judecător de la Curtea de Apel Cahul, acolo unde zace pe linie moartă, de patru ani, dosarul Șor, a primit o pungă de la unul dintre avocații condamnatului în fața unei spălătorii auto și a fost filmat.

Conduc niște întreprinderi de stat falite, care generează pierderi de sute de milioane de lei anual, dar primesc salarii de 60-68 de mii de lei lunar, iar familiile lor duc o viață de lux în cea mai săracă țară din Europa.

Doar 4% din populația Republicii Moldova a fost imunizată anti-COVID până în prezent. Autoritățile vor să cumpere 700 mii doze de Pfizer, iar România a anunțat astăzi o nouă donație de 100 de mii doze de AstraZeneca pentru Republica Moldova.

Încă 6000 tone de grâu urmează a fi scoase din rezerva de stat și exportate pe filiera maritimă a milionarului Vaja Jhashi. Semnalul de alarmă a fost tras de vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, care avertizează că aceasta va genera scumpirea pâinii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie