Meteo, 13 Aprilie
Meteo 13 aprilie 2023, 20:34 | 411

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri vremea se incalzeste simtitor, astfel ca maximele termice se vor situa intre plus 17 si plus 22 de grade Celsius, cerul va fi noros, fara precipitatii. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la plus 3 grade. Plus 17 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 4 grade, iar vantul estic va sufla slab. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 17 si plus 18. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 22 de grade, vor fi plus 7, plus 8 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 23 de grade se vor inregistra la Bucuresti si se prevede cer variabil. In orasele Iasi, Cluj si Brasov se vor atesta plus 20 de grade, cu precipitatii la Cluj si cer variabil la Iasi si Brasov. Sunt prognozate ploi la Timisoara.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii la Londra si Paris cu maxime de 11 grade Celsius. Partial innorat va fi la Amsterdam, cu plus 14. La Roma sunt asteptate furtuni insotite de fulgere. Va ploua vineri la Berlin si la Viena. Partial innorat va fi la Varsovia, in mare parte insorit la Atena. Plus 11 grade se vor inregistra la Kiev, sunt prognozate precipitatii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie