Un preot a scandalizat lumea, în timpul unei înmormântări în satul Piatra, raionul Orhei
Social 14 iulie 2020, 00:42 | 3090

Un preot a scandalizat lumea, în timpul unei înmormântări în satul Piatra, raionul Orhei. Reprezentantul bisericii i-a înjurat pe enoriași în cimitir, iar toată scena a fost filmată și plasată pe rețelele de socializare. Episcopul de Orhei a văzut imaginile și spune că ştie despre „ieşirile inadecvate ale acestui om”.

Comportamentul preotului din satul Piatra a fost reclamat de către fiica celui înmormântat. Slujitorul bisericii a fost rugat să se oprească, dar el nu a reacționat. Rudele răposatului i-au reproşat preotului că degeaba a primit 1000 de lei pentru slujba de la mormânt.

Totul a degenerat apoi într-o ceartă, preotul şi rudele răposatului acuzându-se reciproc. Fiica decedatului a decis să facă o plângere pentru ca preotul să fie pedepsit.

Nora răposatului spune că popa nu a avut niciun motiv să vorbească în așa hal cu lumea.

Potrivit Preasfințitului Siluan, episcop de Orhei, acum câțiva ani preotul din satul Piatra risca să fie eliberat de la Parohie, tot în urma unor încălcări similare.

Protoiereul Vadim Cheibaș, din blagocinia căruia face parte preotul din satul Piatra, nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție. 

Opinia ta contează. Comentează!