Jurnalul orei 15, 16 Iunie
Jurnalul orei 15:00 16 iunie 2021, 17:16 | 624

Prezentat de Adrian Prodan

Încă o companie petrolieră a mărit noaptea trecută prețurile la carburanți. Asta chiar dacă ANRE a aprobat luni metodologia de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere. Documentul prevede marje maxime la comercializarea cu ridicata și cu amănuntul a benzinei, motorinei și a gazului lichefiat. Prețurile la carburanți ar urma să fie plafonate începând cu 1 iulie, iar până atunci, companiilor petroliere din țară li s-a interzis să recurgă la noi scumpiri.

O polițistă de la Inspectoratul de Poliție Criuleni a fost reținută în flagrant, după ce ar fi mituit un ofițer al Serviciului de Informații și Securitate, pentru a obține acces la secretul de stat.

Precipitațiile abundente de ieri, au provocat pagube în mai multe localități, cel mai afectat fiind nordul și centrul țării. La Ungheni, furtuna de aseară, însoțită de grindină, a distrus culturi agricole şi a rupt mai mulţi arbori. Din cauza vântului puternic, au fost puse la pământ mai multe crengi, care, în cădere, au deteriorat o conductă de gaz. Meteorologii au emis și pentru astăzi o avertizare meteo, valabilă până la ora 21.00.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie