Meteo, 9 Decembrie
Meteo 9 decembrie 2022, 20:12 | 611

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre plus 5 si plus 10 grade Celsius, cerul va fi noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. Plus 8 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 4. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 6 grade Celsius, noaptea minimile se vor situa intre plus si plus 3 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi 10 grade Celsius, vor fi plus 5, plus 6 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la București, cerul va fi acoperit. Plus 12 grade se vor inregistra in orasele Timisoara si Brasov. Plus 10 grade vor fi la Iasi si la Craiova. Precipitatii sunt prognozate la Cluj. In mare parte innorat va fi la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 14 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 12. Se prevede cer variabl la Londra si la Paris, cu plus 3 grade Celsius. Averse sunt prognozate la Amsterdam. Plus 16 grade se vor atesta la Roma, sunt asteptate ploi. 0 grade vor fi la Berlin. Se asteapta ninsoare la Varsovia. Innorat va fi la Ankara si la Atena. Va ploua la Kiev cu plus 4 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie