Meteo, 21 Februarie
Meteo 21 februarie 2023, 21:37 | 386

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru miercuri, 22 februarie, maximele vor oscila intre plus 10 si plus 12 grade, minimile vor cobori pana la plus 2 grade Celsius. Se asteapta vreme mohorata, cerul va fi noros in toate localitatile republicii, meteorologii nu au anuntat precipitatii. Plus 10 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 4, vantul nord-vestic va sufla cu 9 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorii de plus 10 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 11 si plus 12 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se va inregistra la Bucuresti si la Timisoara. Cu un grad mai cald va fi la Craiovam cerul va fi senin. Plus 9 grade se vor atesta in orasele Iasi si Constanta, se prevede cer variabil.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus 16 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid cu un grad mai cald. Innorat va fi la Londra. Precipitatii sunt prognozate in orasele Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la 12 si respectiv 9 grade Celsius. Plus 16 grade se vor atesta la Roma si va fi in mare parte innorat. Plus 13, si respectiv plus 11 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia va fi innorat. Plus 19 grade sunt prognozate la Atena. Minus 1 grad va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie