Meteo, 15 Februarie
Meteo 15 februarie 2023, 20:19 | 339

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre zero si plus 5 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 7 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 3 grade Celsius se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus 4, vantul va sufla din vest cu pana la 4 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre zero si plus un grad, iar minimile vor indica minus 7, minus 6 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 5 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 9 grade se vor inregistra la Bucuresti si Timisoara, va fi partial innorat. Plus 6 grade vor fi in orasele Iasi, Cluj si Constanta, se prevede cer variabil. Plus 4 grade se vor inregistra la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 17 la Madrid. Innorat va fi la Londra, in mare parte innorat la Paris. Precipitatii si plus 9 grade anunta meteorologii pentru Amsterdam. Maxime de plus 16 grade se vor inregistra la Roma, va fi partial innorat. In mare parte innorat va fi la Berlin, innorat la Varsovia. Insorit va fi la Atena, cu plus 14 grade. Minus un grad anunta meteorlogii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie