La zona de agrement „Ciocîrlia”, evenimentele devin memorabile
Advertorial 31 august 2022, 02:39 | 1379

Pentru că mulți oameni vor sa organizeze evenimente intr-un peisaj pitoresc, in sanul naturii, zona de agrement Ciocirlia va depasi toate asteptarile. Conceputa intr-un design sofisticat, cu o combinatie de piatra si lemn intr-un landsaft, amplasata la doar un kilometru de Chisinau, Ciocirlia ofera conditii ideale. Găsiți aici o ambianta de vis si o atmosfera nobila, care vor stabili tonul general al sarbatorii dumneavoastra - fie nunta, cumetrie, zi de nastere sau oricare alt eveniment corporativ, sau de familie.

Pentru organizarea evenimentelor remarcabile, intr-o ambianta rafinata si decor de poveste, cu bucate ce satisfac orice preferinta gastronomica din bucataria traditionala si cea europeana, zona de agrement Ciocarlia, va pune la dispozitie 3 sali de banchet, cu o capacitate de 60, 90 si 250 de persoane.

Ciocârlia este un loc minunat pentru iubitorii de odihnă confortabilă în aer liber, în împrejurimi naturale unice ce vă vor detasa de agitația orașului. Pentru a va relaxa cu prietenii, cu familia sau pentru a organiza evenimente si sarbatori corporative, zona de agrement dispune si de terase si foisoare de tip inchis dotate tehnic, destinate pentru o capacitate de 20-50 de persoane.

Zona de agrement Ciocirlia, situata la un kilometru de Chisinau, pe soseaua Balcani 36, surprinde prin arhitectura peisagistica amenajata intr-un un decor plin de culoare. Organizata la cel mai inalt nivel, aici sarbatoarea dumneavoastra va depasi toate asteptarile.

Ne bucuram ca se munceste si se investeste acasa, in Republica Moldova, zona de agrement Ciocirlia fiind un exemplu in acest sens.

Opinia ta contează. Comentează!