Cel mai popular show de fashion din Republica Moldova revine cu un nou sezon
Monden 19 martie 2021, 20:05 | 3323

Cel mai popular show de fashion din țară revine cu un nou sezon. Alături de experți în domeniu și un portofoliu ambițios, emisiunea Madam vine să schimbe imaginea femeilor, care simt nevoia pentru o transformare. Să vedem ce ne-a pregătit colega noastră.

După o pauză suficient de lungă, cel mai tare fashion project din țară se întoarce! Prezentatoarea și stilista Jurnal TV, Nicoleta Adam revine pe micile ecrane. Madam s-a întors cu sezonul doi, ca să schimbe imaginația în imagine!

Madam este un proiect unic, dedicat femeilor îndrăznețe, pregătite pentru o nouă filă în viața lor. Experții Viktor Tvorcheskiy, Ana Sîrbu și Rusanda Cebotari își unesc forțele într-o aventură, unde protagoniștii iau parte la o poveste care prinde viață chiar sub ochii lor, în oglindă. Oricine poate lua parte în acest proiect de modă, unic în țară. Primul sezon a pus în valoare poveștile unor femei de succes și a scos la suprafață frumusețea feminină, cea naturală, ajutată subtil de experții noștri.

Sezonul doi continuă în forță! Dacă nu găsești inspirația, vine ea la tine! Madam intră în acțiune în fiecare duminică, de la ora șaptesprezece, la Jurnal TV.

Opinia ta contează. Comentează!