Jurnalul orei 19, 31 Decembrie
Jurnalul orei 19:00 31 decembrie 2021, 21:20 | 1724

Prezentat de Sofia Obadă

Pandemia și schimbarea guvernării. Acestea sunt evenimentele, care i-au marcat cel mai mult în anul 2021 pe cetățenii Republicii Moldova. ”A fost un an destul de dificil”, ne-au mărturisit cei, pe care i-am întâlnit astăzi în stradă. Oamenii speră că anul viitor va fi mai frumos.

În magazinele din Chișinău e aglomerație și la această oră. Oamenii sunt în căutarea cadourilor pentru cei dragi. În prima jumătate a zilei, am aflat că cele mai solicitate obiecte erau bijuteriile și accesoriile.

Mai toate pensiunile rustice sunt pline acum, înainte de Revelion. Lumea vrea să petreacă în deplină armonie vechiul an și să-l întâlnească așa cum se cuvine pe cel nou. Faima unei pensiuni din Butuceni a ajuns departe. Străinii adoră bucatele tradiționale. Iar pe vreme rece de iarnă, un vin fiert pică numai bine. Turiștii s-au grăbit să își rezerve sejururile din timp. Locuri libere nu mai sunt, spun administratorii.

Au lăsat uniformele de salvatori, au îmbrăcat costumul de Moș Crăciun și au pornit cu uratul! Vorbim despre mai mulți angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență care, astfel, au dorit să-și felicite colegii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie