Meteo, 4 Iulie
Meteo 4 iulie 2023, 20:14 | 307

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 35 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 15 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta averse in localitati ca Briceni si Soroca. Plus 34 de grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 18. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 30 plus 32 de grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 34 și plus 35 de grade, vor fi 18-20 de grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 33 de grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice in orasele Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov si Craiova. Insorit va fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 34 la Madrid. Averse sunt asteptate la Londra si Paris, cu plus 22 si plus 24 de grade. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam, cu plus 19 grade. 32 de grade se vor inregistra la Roma. La Viena vor fi furtuni, la Berlin precipitatii. La Varșovia se vor inregistra plus 28 de grade. La Atena vor fi plus 34. Furtuni insotite de descarcari electrice sunt asnuntate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie