Jurnalul orei 17, 26 Iulie
Jurnalul orei 17:00 26 iulie 2022, 19:06 | 733

Prezentat de Eugenia Apostu

Benzina și motorina se vor ieftini și mâine, potrivit noilor prețuri plafon stabilite de ANRE. Benzina va fi vândută cu 28 de lei și 37 de bani litrul, cu 32 de bani mai puțin decât azi. Cu 22 de bani se va ieftini și motorina, care va fi comercializată cu cel mult 27 de lei și 78 de bani litrul.

Bătrânii noștri dau o pensie întreagă pentru un metru cub de lemne, numai să nu înghețe la iarnă. Cel mai greu le este celor bolnavi și fără copii prin preajmă. Între timp, Ministerul Mediului anunță că au mai rămas cinci zile, în care toți cei care doresc să beneficieze de lemne de foc la preț de stat se pot înscrie la primăriile din localități.

Moscova își încalcă din nou promisiunile. După ce săptămâna trecută, liderul de la Kremlin a dat asigurări că Gazprom îşi va îndeplini pe deplin obligaţiile faţă de partenerii săi, gigantul rus anunță acum că va înjumătăți din nou livrările de gaz prin conducta Nord Stream 1 – de la 40% din capacitate, la 20. Sunt invocate motive tehnice, însă autoritățile germane insistă că nu există nicio problemă în acest sens. „Vladimir Putin face un joc duplicitar”, afirmă ministrul german al Economiei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie