Jurnalul orei 15, 14 Iulie
Jurnalul orei 15:00 14 iulie 2021, 18:25 | 827

Prezentat de Eugenia Apostu

Peste 60 de gherete din piața de mărfuri din orașul Rezina au fost mistuite de flăcări în timpul incendiului de ieri. Potrivit versiunii preliminare, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit, dar sunt examinate și alte posibile cauze. Informațiile au fost prezentate într-o conferință de presă, susținută la fața locului de către reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și ai administrației publice locale.

Comisia Electorală Centrală are obiecții față de două formațiuni, privind finanțarea campaniei electorale. Este vorba Partidul Politic „Noi”, care nu respectă termenul de prezentare a rapoartelor, și de Blocul electoral „Renato Usatîi”, care a depășit plafonul donațiilor în contul ”Fondul electoral”.

După două încercări eșuate de a convoca ședința Guvernului și de a aloca cele 22,4 milioane de lei Comisiei Electorale Centrale pentru remunerarea funcționarilor care au muncit în secțiile de votare, Executivul a reușit astăzi să se întrunească și să aprobe alocarea banilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie