Celebrul actor rus Mihail Efremov a urcat beat la volan și a provocat un accident fatal: O persoană a decedat
Externe 9 iunie 2020, 15:52 | 2273

Renumitul actor rus Mihail Efremov a provocat un grav accident rutier în centrul Moscovei, noaptea trecută. Fiind în stare de ebrietate, Efremov a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, lovind frontal o camionetă. Șoferul acesteia a murit la spital. Actorului i-a fost deschis un dosar penal. El riscă până la 12 ani de închisoare.

Accidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 22, în centrul Moscovei. Actorul conducea un automobil marca Jeep Grand Cherokee și se deplasa cu viteză excesivă. Într-un moment dat, el ar fi pierdut controlul volanului, mașina a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o camionetă care a fost proiectată în alte automobile.

În urma impactului, șoferul camionetei, în vârstă de 57 de ani, a fost transportat la spital în stare gravă. Potrivit presei de la Moscova, el a suferit fracturi de șold şi de coaste, precum și un traumatism cranio-cerebral închis. Din păcate, bărbatul n-a putut fi salvat şi a murit pe patul de spital. În maşina lui Mihail Efremov s-ar mai fi aflat doi pasageri, actori şi ei, dar unul dintre ei a negat această informaţie. Imediat după producerea accidentului, Efremov, care a scăpat nevătămat, a fost dus la o secţie de poliţie pentru audieri. Pentru fapta sa, el riscă până la 12 ani de închisoare. Efremov este actor de teatru şi film, regizor şi prezentator TV. În 1995, el a primit titlul de „Artist emerit al Federaţiei Ruse”. 

Opinia ta contează. Comentează!