Patrula Jurnal TV, 8 Mai

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Autoritățile de la Chișinău ne anunță că au destructurat un grup infracțional, specializat în contrabanda cu ţigări. Figuranții sunt cetățeni ai Republicii Moldova, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani. Au fost reținute patru persoane, precizează Poliția de Frontieră.

O familie din Călărași, tată și fiu, a pus pe roate o ”afacere” cu alcool, adus din regiunea transnistreană. Peste două tone de alcool, transportate ilegal în zona de frontieră au fost depistate de polițiști. Șoferul microbuzului a fost reținut în timp ce transporta două cisterne pline cu spirt pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență.

Atrocitățile comise de invadatorii ruși în Ucraina nu i-au convins pe unii din Găgăuzia că războiul declanșat de Rusia este unul sângeros, distrugător, și că Republica Moldova se află în „raza de foc”. Provocatori pro-ruși din Autonomia găgăuză au desenat pe asfalt însemnele invaziei ruse la ieșirea din satul Tomai spre Comrat. Ministrul de Interne, Ana Revenco, a operat modificări în conducerea Direcției de poliție din Găgăuzia.

Opinia ta contează. Comentează!