Doritorii de a participa la „Festivalul Filmului de 1 minut” își pot expedia lucrările la adresa [email protected]
Monden 14 ianuarie 2022, 19:47 | 1472

A doua ediție a Festivalului Filmului de un minut continuă! Proiectul elaborat de Jurnal TV împreună cu Centrul Naţional al Cinematografiei prevede premii mari pentru creatori, profesioniști sau amatori. Lucrările pot fi expediate până la sfârșitul lunii mai curent.

VAL BUTNARU, prezentator „Vânturile, Valurile”: "Ediția a doua a Festivalului Filmului de un Minut este în plină desfășurare. Îndemnul meu este pentru tinerii care vor să se manifeste într-o formă artistică. Din punctul meu de vedere, nu există nimic mai interesant decât să i-ai telefonul mobil, să-l pui în poziție orizontală și să filmezi un film cu subiect și idee. S-ar putea să iasă un lucru uimitor și să participați la finala acestui festival de film care durează un minut, cel mult un minut și 59 de secunde. Aștept filmele voastre."

Scopul festivalului constă în cultivarea bunului gust în artă. Cele mai bune lucrări vor fi premiate pe măsură. Profesioniștii, dar și amatorii de film pot expedia lucrările până la sfârșitul lunii mai, iar finala va fi filmată pe 31 mai și difuzată la Jurnal TV în prima săptămână a lunii iunie.

Doritorii de a participa la „Festivalul Filmului de 1 minut” își pot expedia lucrările la adresa [email protected]. Atenție! Filmulețul nu trebuie să aibă mai mult de un minut și 59 de secunde!

Opinia ta contează. Comentează!