Meteo, 17 Martie
Meteo 17 martie 2023, 21:10 | 396

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 18 martie, maximele termice se vor situa intre plus 6 si plus 11 grade Celsius, meteorologii anunta cer noros, fara precipitatii. Plus 9 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 2 grade, iar vantul va sufla din nord-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 7 grade, noaptea minimele se vor situa inre minus unu si zero grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 11 grade Celsius, vor fi plus 3 si plus 4 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 12 grade se vor inregistra la București si la Cluj. In orasele Iasi si Brasov se vor atesta plus 11 grade. Se prevede cer variabil la Timisoara, Constanta si Craiova, cu plus 14, plus 10 si respectiv plus 13 grade.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 18 grade vor fi la Lisabona, plus 17 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 13, plus 17 si respectiv plus 14 grade. Plus 18 grade vor fi la Roma, cerul va fi variabil. Cerul va fi acoperit la Berlin. In mare parte insorit va fi la Viena. Plus 12 grade se vor atesta la Varsovia. Plus 7 grade vor fi la Kiev, plus 14 la Atena si se prevede cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie